Sanayide teknolojik dönüşüm için bir araya geldiler

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda 'Sanayi İşbirliği Programları' masaya yatırıldı. Bünyesinde Ar-Ge Merkezi olan firmalarla,

BİLİM TEKNOLOJİ 25.07.2018 16:15:00 0
Sanayide teknolojik dönüşüm için bir araya geldiler

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, “Sanayi İşbirliği Programlar” toplantısı düzenlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri, yurt içi üretim ve sanayide teknolojik dönüşüm için bölgedeki Ar-Ge merkezli firmalarla bir araya geldi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

13.30-15.00 saatleri arasında düzenlenen toplantıya bakanlığı temsilen Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire Başkanı Zübeyde Arslanoğlu, Sanayi İşbirliği Programları Daire Başkanı Hande Ünal, Arge ve Tasarım Merkezleri Daire Başkanı Fatih Kemal Öztürk, Sanayi İşbirliği Programları Şube Müdürü Duygu Başak Gülden, Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire Uzmanı Gülnur Sönmez, 4.Sanayi Devrimi Daire Başkanlığı uzmanı Sercan Öztürk katıldı.

 

 

AR-GE MERKEZLERİNDE KARŞILAŞILAN SORUNLAR

 

 

Bünyesinde Ar-Ge Merkezi olan firmalarla, Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurmak isteyen çok sayıda firmanın temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda Sanayi İşbirliği Programları Şube Müdürü Duygu Başak Gülden, Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire uzmanı Gülnur Sönmez ve 4.Sanayi Devrimi Daire Başkanlığı Uzmanı Sercan Öztürk ‘Ar-Ge Merkezlerinde karşılaşılan sorunlar, dijital yol haritası, mesleklerin geleceği ve sanayi işbirliği programları’ hakkında firma temsilcilerine bilgiler verdi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ