Sağanak, zor anlar yaşattı

Çorlu'da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı zor anlar yaşattı. Bir ahırın çatısının çökmesi sonucu hayvanlar telef oldu. Tekirdağ il merkezinde de araç sürücüleri, göle d?

GÜNDEM 24.07.2018 16:40:00 0
Sağanak, zor anlar yaşattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından gök gürültü sağanak yağmur ve dolu yağışı Çorlu’da etkili oldu. Kuvvetli yağmur yağışı bir süre sonra dolu şeklinde devam ederken, hayatı olumsuz etkiledi. Dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar araçlarını kapalı yerlere çekerken, bazıları da üzerlerine halı, yorgan, kilimlerle örterek korumaya çalıştı.

 

 

HAYVANLAR TELEF OLDU

 

 

Şiddetli rüzgar nedeniyle Çorlu Havuzlar Mahallesi'nde küçükbaş hayvan çiftliğinde ahırın çatısının çökmesi üzerine çok sayıda hayvan telef oldu. Bölgeye sevk edilen itfaiye ve iş makinelerinin yardımıyla çöken ahırda enkazın altında kalan diğer hayvanlar güçlükle tahliye edildi.

 

 

ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANDI

 

 

Tekirdağ il merkezinde de sağanak yağmur yağışı etkili oldu. Zaman zaman şiddetini artıran yağış nedeniyle ana arterlerde ulaşım güçlükle sağlandı. Bazı yollar göle dönerken, merkez Süleymanpaşa’da bazı araçlar sokak aralarındaki biriken su nedeniyle mahsur kaldı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU