Her şey çocuklarımız için

Kapaklı Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okullarında eğitimler devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Yaz Spor Okullarını ziyaret ederek çocuklarla birlikte basketbol ve voleybol oynadı. M

SPOR 24.07.2018 14:59:00 0
Her şey çocuklarımız için

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye tarafından açılan Yaz Spor Okullarını ziyaret ederek eğitimler hakkında bilgi aldı.

 

 

“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”

 

 

Başkan Mandalı, spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ve çocukların kendilerini geliştirmeleri için spora devam etmelerinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıktan uzak tutmak amacıyla Kapaklı Belediyesi olarak her yıl spor faaliyetleri ve çeşitli sosyal aktiviteler düzenlediklerini ifade eden Mandalı “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Onların mutlulukları bizim mutluluklarımızdır” dedi.

 

 

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE SPOR YAPTI

 

 

Çocukların spora olan ilgisinin kendilerini de memnun ettiğini söyleyen Mandalı “Spor okullarımıza katılan çocuklarımızı özellikle tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için” dedi. Öğrencilerle birlikte basketbol ve voleybol da oynayan Mandalı daha sonra kurs hocalarından eğitimler hakkında bilgi aldı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU