Dereceye giren çocuklara "Doğada Liderlik Eğitimi"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kurulan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, babalar günü dolayısıyla 'Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz' etkinliği düzenleyerek, etkinlik kapsamında dereceye giren 20 çocuğu

GÜNDEM 23.07.2018 12:08:00 0
Dereceye giren çocuklara

Tekirdağ’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen 'Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz' etkinliğine babalar ve 5-13 yaş arası çocuklar katıldı. Etkilik kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren 20 çocuk ve babası 'Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu'na götürüldü.

 

 

GECE YÜRÜYÜŞÜ YAPTILAR

 

 

İstanbul’da geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve 5-13 yaş arası çocuklar ile babalarının katıldığı etkinlik kahvaltı organizasyonu ile başladı. Çocuklara ip bağlama, gemici düğümü atma, çadır kurma ve işlevselliği olan birçok eğitim verilerek devam eden organizasyon Nasuh Mahruki’nin de katılımıyla göl gezisi yaparak devam etti. Etkinliklerin yanı sıra serbest zamanlarını da öğrenerek ve eğlenerek geçiren Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri Nasuh Mahruki ile doğada gece yürüyüşü yapıp kamp ateşi etrafında ilk gün etkinliklerini sonlandırdılar.

 

 

DOĞADA YAŞAM EĞİTİMİ 2 GÜN SÜRDÜ

 

 

İkinci güne sabah erken saatlerde başlayan çocuklar; sabah yürüyüşü ile başladıkları eğitimde bitkileri ve doğada bulunan hayvanları doğal ortamlarında yakından tanırken günün ikinci kısmını ise tırmanış duvarında tırmanma ve karar verme yeteneklerini geliştirdiler. Sertifika töreni ile son bulan eğitimin ardından babalar ve çocukları şehre geri döndü.

 

Haber / Özge MERİÇ