"Her yeni işletme ülke ekonomisine katkı sağlıyor"

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi'nde yeni faaliyete geçen Allbatros Apart&Cafe isimli işyerinin açılışı yapıldı

GÜNDEM 22.07.2018 17:42:00 0
"Her yeni işletme ülke ekonomisine katkı sağlıyor"

 

 

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi'nde yeni faaliyete geçen Allbatros Apart&Cafe isimli işyerinin açılışı yapıldı. Yeni hizmet vermeye başlayan işletmenin açılışını Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan yaptı.

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Yeniçiftlik Mahallesi'nde yeni açılan Allbatros Apart&Cafe isimli işyerinin açılışına katıldı. Uyan, işletme sahipleri Yalçın Teciroğlu ve Kemal Koyun’a hayırlı olsun diyerek bol kazançlar diledi.

 

GELİŞMİLİĞİN BİR GÖSTERGESİ


Her yeni açılan işletmenin ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını dile getiren Uyan, “İlçemize her gün yeni işletmelerin açılarak hizmete girmesi ilçemizdeki yaşamın daha da hareketlenmesine vesile olduğunu görüyoruz. Bu aynı zamanda ilçemizin gelişmişliğinin bir göstergesidir. İşletmeniz umarım ilçemizin değişen şehircilik vizyonuna yakışan bir yer olur. Hem işletme sahibi için hem de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için hayırlı olsun. İşletmeci arkadaşlarımızı da bu girişimlerinden dolayı tebrik ediyor, kendilerine başarılar diyorum. ”dedi. İbrahim Uyan, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezdi.

Haber / Ayşenur AYDIN