İhtiyaç Sahibine Elektrikli Sandalye Hediye Edildi

Kırklareli Babaeski Belediyesi tarafından, engelli bir vatandaşa elektrikli sandalye hediye edildi.

GÜNDEM 22.07.2018 17:38:00 0
İhtiyaç Sahibine Elektrikli Sandalye Hediye Edildi

 

 

 

Kırklareli Babaeski Belediyesi tarafından, engelli bir vatandaşa elektrikli sandalye hediye edildi. Rahatsızlığından dolayı elektrikli sandalye talebinde bulunan Ahmet Mert, " Belediyemize ve Belediye Başkanımız Abdullah Hacı'ya bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum, eksik olmasınlar. Hızır gibi imdadımıza yetiştiler" dedi.

 

Ahmet Mert'e hediye edilen tekerlekli sandalye Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Tübeler , Zabıta Müdürü Vedat Şarlı ve Dindoğru Mahalle Muhtarı  Hüseyin Kahraman  tarafından teslim edildi.

 

HIZIR GİBİ YETİŞTİLER


Babaeski Belediye Başkan Yardımcısı  Hayri Tübeler, "Ahmet ağabeyimizin rahatsız olduğunu ve bizden sandalye talebi olduğunu öğrendik.  Gerekli prosüdürleri tamamladık  ve  bugün kendisini ziyaret ederek sandalyesini teslim ettik. Kendisine geçmiş olsun diyor, acil şifalar temenni ediyorum" dedi.  Ahmet Mert ise "Belediyemize ve Belediye Başkanımız Av. Abdullah Hacı'ya bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum, eksik olmasınlar. Hızır gibi imdadımıza yetiştiler" şeklinde konuştu.

Haber / Menşure KARDEŞ