Süt Şenliği'nin 4'üncüsü düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 4'üncü Süt Şenliği programı düzenlendi. Çocuklara sütü sevdirmek ve süt içme alışkanlığını kazandırmak amacıyla düzenlenen program Mar

GÜNDEM 22.07.2018 16:35:00 0
Süt Şenliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Süt Şenliği programı Marmaraereğlisi'nde düzenlendi.

 

SÜTÜN FAYDALARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER

 

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programın içeriğinde çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler yer aldı. Etkinlikler kapsamında düzenlenen yarışmalarda, halat çekme yarışması, süt bıyığı yarışması, süt içme yarışması, müzikli sandalye kapmaca oyunu, kutu kutu pense oyunu ve survivor parkuru gibi birçok eğlenceli aktivitelere yer verildi. Etkinlikler eğlenceli anlara sahne olurken, katılımcılara süt ve süt ürünleri ikram edildi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü'nce organize edilen etkinliğe çok sayıda vatandaş katılırken, çocuklar süt ve süt ürünlerinin faydalarını eğlenerek öğrenme fırsatı buldu.

 

Haber / Özge MERİÇ