Muhtar Dilsiz'den anlamlı proje

Kapaklı'da 22 yıl muhtarlık yapan babası Çetin Dilsiz'in vefatının ardından 2011 yılında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına seçilen ve 7 yıldır bu görevini sürdüren Seçkin Dilsiz an

GÜNDEM 19.07.2018 15:59:00 0
Muhtar Dilsiz

Yeni başlatacağı proje ile birlikte her Cuma günü 09.00-10.00 saatleri arasında muhtarlık ofisinde mahalle sakinleriyle birlikte çay-simit kahvaltısı düzenleyeceğini kaydeden Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, “Cumhuriyet Mahallesi coğrafi konum ve nüfus yoğunluğu olarak oldukça büyük bir mahalle. Ben elimden geldiği kadar mahallemizin sorunları ile ilgilenmeye çalışsam da, gözümden kaçan sorunların olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden mahalle halkımızdan bu sorunları kendilerinin anlatmalarını istediğim için böyle bir proje gerçekleştirdim” dedi.

 

 

“ESKİ MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YENİDEN OLUŞTURMAK İSTİYORUM”

 

 

Mahalle sakinleri ile birlikte, onların eksik gördüğü, yapılan ve yapılamayanı değerlendirip mahalleyi daha iyiye taşımak ve sıcak, samimi bir ortam kurmak istediğini kaydeden Seçkin Dilsiz, “Mahallemizde 81 ilden buralara gelmiş, bizlerle birlikte yaşayan, aynı ekmeği yediğimiz vatandaşımız var” diyerek onları da bir araya getirip eski mahalle kültürünü ve mahalleli kavramını yeniden oluşturmak istediğini kaydetti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU