Tatilciler denize koştu

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı Marmaraereğlisi'nde tatilciler halk plajlarına akın etti. Serinlemek için halk plajlarını dolduran vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren denizin keyfini ç

GÜNDEM 15.07.2018 18:09:00 0
Tatilciler denize koştu

Marmaraereğlisi Merkezi ile Sultanköy, Dereağzı ve Yeniçitlik Mahalleleri'ne bulunan vatandaşlar halk plajlarına akın etti. Serinlemek için plajları dolduran vatandaşlar hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı Marmaraereğlisi'nde sabahın erken saatlerinden itibaren denizin keyfini çıkarmak için sahillere akın etti. Sıcak havadan bunalan tatilciler, denize girerek serinledi.

 

30 DERECENİN ÜZERİNDE

 

Uzun yaz tatili ve Hafta sonu tatili olması nedeniyle Marmaraereğlisi’nde büyük bir yoğunluğun yaşandığını belirten Malkara Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Başkan yardımcılarımız ve birim amirlerimizle gerekli önlemlerimizi aldık. Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi 24 saat boyunca aktif hale getirerek vatandaşlarımızın daha huzurlu bir yaz tatili ve hafta sonu tatili geçirmelerini sağlıyoruz. Hava sıcaklıklarının 30 derecelerin üzerinde seyretmesi ile günübirlik tatillerini İlçemizde geçirmeyi planlayan İlçemiz dışından gelen vatandaşlarımız Marmaraereğlisi’ni tercih ederek sahillerimize akın etti. Ben İlçeme tatil amaçlı gelen vatandaşlarımızdan özellikle şunu istiyorum, lütfen çevremizi temiz tutalım" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ