Ulusan, Marmaraereğlisi'ni ziyaret etti

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Marmarereğlisi Opet Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında E-Kantin Projesi ile ilgili okul yöneticilerinden ve okul aile birliği başkanından bilgi a

GÜNDEM 11.07.2018 18:51:00 0
Ulusan, Marmaraereğlisi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Marmaraereğlisi'nde bulunan okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

BİLGİ ALDI

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Marmarereğlisi Opet Anadolu Lisesi, Marmaraereğlisi Süleyman Turgut Kırali Ortaokulu ve Sultanköy Ortaokulu Tercih ve Danışma Komisyonlarını ziyaret etti. Tercih komisyonunda görevli öğretmen ve yöneticilerle bilgi alış verişinde bulunana Ulusan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sultanköy Ortaokulu’na tahsis edilecek halı saha da incelemelerde bulundu. Sutanköy Mahallesine yapılacak olan ortaokulun arsasını yerinde inceleyerek Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer’den bilgi aldı.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Marmaraereğlisin'de bulunan Opet Tesisleri'ni ziyaret eden Ulusan, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin ile birlikte ilçenin eğitim durumu ile ilgili bilgi aldı. Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Sube Müdürleri Şener Özben ve Serdar Gündüz, ziyarette Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a eşlik etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN