Uyan: Çalışmalarımız devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmaları kapsamında her gün yaklaşık 20 km yol tamamlandığı açıklandı. Çalışmaların devam ettiğini belirten Ma

GÜNDEM 11.07.2018 14:50:00 0
Uyan: Çalışmalarımız devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaların Sultanköy Mahallesi- Silivri Gümüşyaka’dan Yeniçiftlik Şerefli Deresi Çorlu sınırına kadar tüm mahallelerde devam ettiği kaydedildi.

 

 

 

"YOLLARIMIZ ZARAR GÖRMEDİ"

 

 

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar ile ilgili düşüncelerini dile getiren vatandaşlar; “İlçemizde yol yapım çalışmaları çok güzel ilerliyor. Sathi kaplama olsun, ana caddelere sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Sultanköy Mahallemizde sathi kaplamanın üzerine metrekareye 30 kilogram yağmur yağmasına rağmen yollarımız hiç zarar görmedi. Tüm sokaklarımız bir bir tamamlanıyor“ dedi.

 

 

 

"HER GÜN 20 KİLOMETRE YOL TAMAMLIYORUZ"

 

 

 

Çalışmaların devam ettiğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Asfalt şantiyemizde kendi imkânlarımızla hazırladığımız asfaltı son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimizle altyapısı tamamlanan yollarımızda kullanıyoruz. Her gün yaklaşık 20 km yolumuzun yapımını tamamlıyoruz. Sultanköy Mahallemize 60 bin ton altyapı malzemesi, Sultanköy Mahallemize ise 70 bin ton altyapı malzemesi serdik. Her gün 1000 ton sathi kaplama bitüm ve 3 bin ton sıcak asfaltı yollarımıza seriyoruz. Altyapıda kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarımız büyük oranda tamamlandı. Altyapısı tamamlanan tüm yollarımızda vatandaşlarımızın daha modern bir ilçeye kavuşması için yürüttüğümüz çalışmalar devam edecek“ dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN