Öğrencileri ile kahvaltıda buluştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi'nin burs verdiği eski ve yeni öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla kahvaltı düzenlendi. ÇYDD Çerkezköy Şube BaÅ?

GÜNDEM 9.07.2018 15:33:00 0
Öğrencileri ile kahvaltıda buluştu

Gabralı İş Merkezi’ndeki dernek binasında saat 11:30’da düzenlenen kahvaltıya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, Çerkezköy Şubesi Kurucu Başkanı Rağbet Erol, şube yönetimi, dernekten burs alan öğrenciler ve velileri katıldı.

 

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

 

Kahvaltının ardından konuşan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, çocukları ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek “Derneğimizi daha iyi tanımak hem bir birimizi tanımak amacıyla bu kahvaltıda buluştuk. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimiz özellikle kızlarımızın daha iyi okumalarını, daha iyi meslek sahibi olmalarına, aydın, Atatürkçü, çağdaş bir birey olmalarına yardımcı olmak için yüce bir görev üstlenmiştir” dedi. Soyak, bu görevi yapabilmeleri için derneğe katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

 

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇAĞDAŞ BİREYLER OLARAK GÖRMEK BİZİ GURURLANDIRACAK”

 

 

Öğrencileri çalışkan, dürüst, çağdaş bireyler olarak görmenin kendilerini gururlandıracağını kaydeden Soyak “Derneğimiz bir yardım kurumu değil, görev kurumudur. Çağdaş yaşamda bulunmak, birlikte olmak hobi değil görevdir. Vicdanı hür, akıl ve bilime önem veren, özgür bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Derneğimizi yakından tanıdığınızda ve onunla olduğunuzda ne kadar farklı olduğunu görecek ve anlayacaksınız. Sizin de takdirleriyle derneğimizin çalışmalarına destek olacak, çevreye duyuracaksınız” dedi.

 

 

“DUYARLI VATANDAŞLARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

 

 

Çerkezköy Şubemizin kurucusu ve eski başkanı Rağbet Erol ve eski yöneticilerin yanı sıra kendilerine destek olan tüm dernek üyelerine teşekkür eden Soyak “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi olarak 33 öğrencimize burs veriyoruz. Burs verdiğimiz öğrenci sayısını daha yukarıya çıkarmak istiyoruz” dedi. “Ne kadar çok çocuğumuza okumaları için katkı sağlarsak bu derneğimizin olduğu kadar tüm Çerkezköy’ün gururu olacaktır” diyen Soyak, duyarlı vatandaşların desteklerini beklediklerini ifade etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU