Uyan:Her gün 20 kilometre yol yapıyoruz

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin başlattığı çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmaları Yeniçiftlik Mahallesi Emlak Konutları mevk

GÜNDEM 6.07.2018 14:40:00 0
Uyan:Her gün 20 kilometre yol yapıyoruz

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın talimatıyla oluşturulan ve Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

YABANİ OTLAR TEMİZLENDİ

 

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede devam eden Yol yapım çalışmaları kapsamında Emlak Konutları mevkiinde sıcak asfalt çalışmasının hazırlanmasından sonra caddenin tamamen asfaltla kaplanacağı bildirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından da sıcak asfalt çalışması öncesi bölgede yola uzanan ağaç dalları ve yabani otlar temizlendi. Dereağzı Mahallesi Dallas Plajı yolunda çalışmalarına devam eden sathi kaplama asfalt ekibi tarafından sokağın sathi kaplaması tamamlanarak kullanıma açıldı.

 

 

"HER GÜN 20 KİLOMETRE YOL YAPIYORUZ"

 

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İbrahim Uyan, "Sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Asfalt şantiyemizde kendi imkanlarımızla hazırladığımız asfaltı son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimizle altyapısı tamamlanan yollarımızda kullanıyoruz. Her gün yaklaşık 20 km yolumuzun yapımını tamamlıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam ediyor. Tüm mahallelerimizde ve özellikle acil ihtiyaç duyulan bölgelerde vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak çalışma yapıyoruz. Yaz döneminde asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirerek asfaltsız yol bırakmayacağız" dedi.

 

 

 Haber / Ruşa ELMA