Yaz Spor Okulu bin 204 öğrenci eğitime başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları, bu yılda eğitime başladı. Bin 204 öğrenci ile eğitime başlayan yaz spor okulları için dün açılış töreni düzenlendi. Kapak

GÜNDEM 2.07.2018 17:10:00 0
Yaz Spor Okulu bin 204 öğrenci eğitime başladı

 

 

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları dün Kapaklı Belediyesi önünde yapılan açılış töreni ile eğitime başladı.

 

 

BİN 204 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI

 

 

Düzenlenen Yaz Spor Okullarının açılış törenine, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, antrenörler, Yaz Spor Okulları'na kaydı yapılan öğrenciler ve velileri katıldı. Kurslarda 834 öğrenci yüzme, 107 öğrenci basketbol, 50 öğrenci voleybol, 44 öğrenci masa tenisi, 99 öğrenci kick-boks, 52 öğrenci satranç ve 18 öğrenci taekwondo olmak üzere bin 204 öğrencinin ders alacağı belirtildi.

 

 

 

"SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİ BİZLERİN GÖREVİDİR"

 

 


Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,"Çocuklarımızın spora yönlendirilmesiyle, gerçekten güzel bir tablo oluşturulduğunu görüyorum. Çocuklarımızın çok küçük yaştan itibaren spor yapmaya başlamaları ve yaz tatillerini spor yaparak geçirmeleri gerçekten çok önemli. Çocuklarımızın Yaz Spor Okulları'nda, kendi branşlarında her biri uzman, akademik eğitim almış olan antrenörlerimizden ders almalarıyla, sporla dolu güzel bir yaz geçireceklerine inanıyorum. Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu tip faaliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

 

 

“GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ”

 

 

Yaz Spor Okullarının ücretsiz olarak yapıldığı dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu yıl 1204 çocuğumuza spor yapma olanağı sağlamış oluyoruz. Kapaklı Belediyesi 7 branşta faaliyetini sürdürmekte ve her geçen gün sayımız artmaktadır. Çalışan arkadaşlarımızla, büyük bir gayret içerisinde, çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize spor hizmeti vermekteyiz. Bu yıl Yaz Spor Okullarımıza büyük talep oldu. 500-600 öğrenci kadar talep olacağını düşünürken, 1204 talep geldi. Bu kadar talep olması bizleri sevindirdi. Yapılan her şey gençlerimiz için onlar bizim geleceğimizin umutlarıdır“ dedi.

 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU