6 branşta yaz kursu açıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ücretsiz yaz kursları başlatıldı. Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Karete ve Görsel sanatlar alanlarÄ

GÜNDEM 1.07.2018 15:46:00 0
6 branşta yaz kursu açıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde ücretsiz yaz kursları uygulaması başlatıldı.

 

"YAZ TATİLİNİ İYİ DEĞRELENDİRECEKLER"

 

Matematik, İngilizce, Bilgisayar, El İşi Aktiviteleri, Karete ve Görsel sanatlar alanlarında 6 branşta kurs açıldığını dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 2-3-4-5-6-7-8. sınıfa geçen tüm öğrencilere yönelik açılan ücretsiz kurslara katılan öğrencilerin yaz tatilini iyi değerlendirerek hem derslerinde kendilerini geliştirebileceklerini hem de sanatsal ve yaratıcılık yeteneğini arttırabileceklerini dile getirdi.

 

130 ÖĞRENCİ KURSA DEVAM EDİYOR

 

Öğrencilerin yaz tatilini Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurslarla en iyi şekilde değerlendirdiğini dile getiren Başkan Uyan; “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkânları sağlıyoruz. Gençlik Merkezimiz 15 kişilik özel sınıfları, akıllı tahtaları, son teknoloji bilgisayarları ve tüm modern donatıları ile öğrencilerimizin hizmetinde. Şuan yaklaşık 130 öğrencimiz kurslarımıza devam etmekte. Kurslarımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz Gençlik Merkezi’ne gelerek kayıt olabilir. “dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN