Yaz spor okullarının açılışı yapıldı

Ergene Kaymakamlığı tarafından yaz spor okulları faaliyetlerinin açılışı Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu kapalı spor salonunda yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan açılış Ergene Kaym

SPOR 29.06.2018 12:22:00 0
Yaz spor okullarının açılışı yapıldı

Ergene Kaymakamlığı tarafından yaz spor okulları faaliyetleri başlatıldı.

Ergene Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yaz Spor Okulları Faaliyetleri'nin açılışı Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, Serkan Alkan, sporcu öğrenciler ve velilerin katılımıyla yapıldı.

 

176 ÖĞRENCİ BAŞVURU YAPTI

 

176 sporcu öğrencinin başvurduğu yaz spor okulları faaliyetleriMahallesi'nde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda, Yeşiltepe Mahallesi'nde Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu Spor Salonu'nda, Ulaş Mahallesi'nde Ulaş Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda ve Cumhuriyet Mahallesi'nde Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenmesi planlanıyor. Faaliyetler kapsamında Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton ve Mangala branşlarının planladığı spor okulu açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

Haber / Özge MERİÇ