Camcı seçim sonuçlarını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi.

SİYASET 28.06.2018 18:03:00 0
Camcı seçim sonuçlarını değerlendirdi

Olağanüstü Hal’de ve olağanüstü şartlarda bir seçim yaşadıklarını ifade eden Engin Camcı “Partimizin aldığı karar doğrultusunda Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı gösterildi. Bence çok doğru bir karardı. 50 günde yaptığı 107 mitingle doğru alınan kararın doğru bir karar ve adayın doğru bir aday olduğunu gösterdi” dedi.

 

 

“BÖYLE BİR SONUÇ BEKLEMİYORDUM”

 

 

Alınan sonuç nedeniyle çok üzgün olduğunu kaydeden Camcı  “50 günlük süreçte ilçe yönetimi,  kadın kolları, gençlik kollarına, partili partisiz emek veren herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu süreçte ülkemizin durumunu ve gelecekteki günlerin neler getireceğini bilerek herkes gönülden çalıştı. Böyle bir sonuç beklemiyordum. Rejim değişikliğini anlatmaya çalıştık. Rejimin değişmemesi için mücadele ettik. Ama herhalde doğru anlatamadık. Hala çoğu hemşehrimiz rejim değişikliğinin farkında değil. Geleceğimizle ilgili endişelerimiz olduğunu söyledik. Benim halen geleceğimizle ilgili endişelerim var. Ama inşallah bizim düşündüğümüz değil, iyi yönde olur” dedi.

 

 

“BU FARKI YEREL SEÇİMDE KAPATIRIZ”

 

 

Çerkezköy’de bir önceki seçimde de aynı sonucun çıktığını kaydeden Camcı “Bu makası biraz daralttığımızı düşünüyorum. Biz bu farkı yerel seçimlerde kapatırız. Beni üzen parlamenter sistemin kaybolması” dedi. Muharrem İnce’nin 41 yıl sonra partinin oylarını yüzde 31’lere yükselttiğini ve uzun yıllardan bu yana milletvekili çıkarılamayan 13 ilde Muharrem İnce sayesinde milletvekili çıkardıklarını kaydeden İlçe Başkanı Engin Camcı “Bundan sonraki süreçte üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Nerelerde eksiklerimiz varsa eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU