Trafik kazası can aldı

Edirne Keşan'da hafif ticari araç yoldan çıkarak, takla attı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Muammer Çalkın'ın cesedi savcı ve jandarmanın

GÜNDEM 21.06.2018 17:31:00 0
Trafik kazası can aldı

Edirne Keşan'da hafif ticari aracın yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

 

 

YOLDAN ÇIKARAK TAKLA ATTI

 

 

Kaza, Keşan-Uzunköprü karayolu üzerindeki Ağıl Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Uzunkörü'den, Keşan istikametine seyreden Hüseyin Engin’in kullandığı  22 RE 481 plakalı hafif ticari araç, Ağıl Köyü Mevkii'nde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, takla attı.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

 

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Muammer Çalkın olay yerinde hayatını kaybederken, Hasibe Çalkın ve sürücü Hüseyin Engin yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Muammer Çalkın'ın cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU