Mahramlı'dan sendikaya ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve yapılan millet ittifakının ardından İYİ Parti'den Tekirdağ 2'nci Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Muhtar Mahramlı, TÃ

SİYASET 21.06.2018 14:48:00 0
Mahramlı

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve yapılan millet ittifakının ardından İYİ Parti’den Tekirdağ 2’nci Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Muhtar Mahramlı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine saatler kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

 

TÜRK METAL’E ZİYARET

 

 

Muhtar Mahramlı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve 26. Dönem Tekirdağ bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu ile birlikte Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti.  Mahramlı ve beraberindekiler, burada Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, şube yönetimi ve üyeler tarafından konfetilerle karşılandı. Karşılamadan dolayı Murat Koçak ve sendika üyelerine teşekkür eden Muhtar Mahramlı “Çerkezköy’de Türk Metal Sendikasının sendika üyelerinin hak ve hukukunun korunmasında ve menfaatlerinin korunmasında verdiği başarılı çalışmalar ve yaptığı sözleşmeler nedeniyle Murat Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

MEMNUNİYET VERİCİ

 

 

Özellikle kadınların sendikacılıkta faal olması ve çoğunlukta olmasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Mahramlı “Hanımefendilerin sendikacılık yapmalarından kendi adıma da mutluyum. Hanımların titizliği bizde çok fazla.  Bizim değerlendiremediğimiz meseleleri bayanlar çok daha iyi değerlendiriyor” dedi. Mahramlı kadınların, bu başarılı çalışmalarını gerçekleştirerek dünyada ilk kadın Cumhurbaşkanı olarak Meral Akşener’i seçeceklerine de inandığını söyledi.

 

 

“210 BİN ÜYESİ BULUNUYOR”

 

 

Ziyarette konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da sendikanın faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Türk Metal Sendikası’nın ülke genelinde 210 bin, Çerkezköy’de ise 145 bin üyesinin bulunduğunu kaydeden Koçak “Biz üreten ve ürettiğinin karşılığını alan bir sendikayız. Üyelerimizin günün şartlarına göre ücret almaları konusunda da sözleşmelerimizi yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU