"Havalimanını ülke çapında önemli bir alan haline getirmeyi hedefliyoruz"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan ile fikir al

EKONOMİ 21.06.2018 14:17:00 0
"Havalimanını ülke çapında önemli bir alan haline getirmeyi hedefliyoruz"

Çorlu Ticaret Borsası'na gerçekleştirilen ziyarette Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı, Mehmet Manav ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz de bulundu. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Çorlu Ticaret Borsası Meclis Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz Akın, Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Eren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ali Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Akalın ve Meclis Üyesi Ömer Büyük tarafından ağırlandı.

 

 

 

"GÖRÜŞLERİNE ÖNEM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

 

 

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odalarımız ve Borsalarımız ile ortak sinerji yaratarak hareket etmemiz, bölgemiz için ileriye dönük fikirler ve çözümler üretmemiz demektir. Odamız olarak her konuda Ticaret Borsamızın değerli görüşlerine önem vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 "ÖNEMLİ BİR ALAN HALİNE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

 

 

 

Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan; “Çorlumuz; nüfusu, sanayisi ve ticaret erbabı açısından birçok ilden büyüktür. Çorlu Havalimanı'nın hacminin büyümesi, sefer sayısının artması ve ülke çapında önemli bir alan hale gelmesi için Trakya’da ki tüm oda ve borsalarımızla ortak akıl toplantıları gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Üstlenmiş olduğumuz görevlerimizde, başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

PROJELER İLE İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

 

 

Ziyarette Çorlu ve Trakya bölgesindeki Tarım, Hayvancılık ve Ticaret konuları üzerinde yapılacak çalışmalar, bölgenin geleceği ve gelecek vizyonuna yönelik projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Haber/Ruşa ELMA