Yaz okulları için kayıtlar başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Yüzme, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Satranç, Karate, Güreş ve Kick–Boks branşlarında ücretsiz olarak açılacak olan yaz spor okulları için kayıtlar dün başladı. Ka

GÜNDEM 18.06.2018 14:52:00 0
Yaz okulları için kayıtlar başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından 8 farklı branşta açılacak olan yaz spor okulları için kayıtlar 18 Haziran’da başladı.

 

KAYITLAR BAŞLADI

 

Yüzme, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Satranç, Karate, Güreş ve Kick-Boks branşlarında açılacak olan yaz spor okullarına 7 yaş ve üzerinde çocukların katılabileceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Yaz Okullarına kayıt yaptırmak isteyen çocukların velileri ile birlikte belediye hizmet binasının 9’uncu katında bulunan Spor İşleri Müdürlüğü’ne giderek kimlik fotokopisiyle kayıt yaptırabileceğini söyledi.

 

KURSLAR 2 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

 

Başvuruların alınmasının ardından kursların 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

 

“ARTARAK DEVAM EDECEK”

 

 Kapaklı Belediyesi olarak yaz spor okulunu geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Mandalı, bu tip faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi.  Mandalı, bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam edeceklerini söyledi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN