RESMİ İLAN

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

RESMİ İLAN 18.06.2018 10:25:00 0
RESMİ İLAN

Madde 1 Mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait Kapaklı İlçesi, İnönü Mahallesi, Yeni Sanayi Caddesi No: 5 adresindeki Belediye Otogar binası içerisinde bulunan aşağıda adresi, iç kapı no’su, kullanım amacı, m²’si, aylık muhammen ihale bedeli, % 3 geçici teminat bedeli ve ihale saati gösterilen taşınmazların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi uyarınca açık teklif usulü ile kiraya verilmesi işi. Kira bedeli aylık peşin olarak ödenecek olup, 2 inci ve 3 üncü yıllara ait kira artışı TUİK tarafından belirlenen ÜFE oranında yapılacaktır. Kira bedeline KDV dahil değildir. 

 
Bulunduğu Yer
 
İç Kapı No
 
Kullanım Amacı
 
M²’si
 
Muhammen İhale
Bedeli (Aylık)
 
% 3 Geçici Teminat Bedeli
 
İhale  Saati
Belediye Otogarı Z 03 Bilet Satış Ofisi 9,90 600,00-TL 648,00-TL 10.00
Belediye Otogarı Z 04 Bilet Satış Ofisi 9,90 600,00-TL 648,00-TL 10.15
Belediye Otogarı Z 11 Bilet Satış Ofisi 9,78 600,00-TL 648,00-TL 10.30
Belediye Otogarı   Bay-Bayan ve Engelli Tuvaletleri 9,21 255,00-TL 275,40-TL 10.45

 
Madde 2- İhale 28/06/2018 Perşembe günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda başlatılacaktır. İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’nda görülebilir. Şartname bedeli 150,00-TL. olup, ihaleye katılanların şartnameyi alması mecburidir.
Madde 3-İhaleye katılmak isteyenlerin aşağıdaki belgeleri 27/06/2018 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’nda görevli personele teslim etmeleri ve İhale saatinde Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
1-)Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi aslı veya idarece onaylanmış sureti. (Gerçek kişiler için.)
2-)Tebligat için Türkiye’de adresini gösteren belge, (İstekli tarafından bir dilekçe ile belgelendirilecektir.)
3-)Geçici teminatı yatırdığına dair belge aslı ve şartname (varsa eklerinin) satın alındığına dair belge aslı. İhaleye katılanların geçici teminatı ve şartname bedelini yatırarak 27/06/2018 Çarşamba günü mesai saati sonuna kadar dosya teslim etmeleri zorunludur.
            4-)Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi aslı veya idarece onaylanmış sureti. (2018 yılına ait olacak)
a)Gerçek kişi olması halinde Ticaret ve Sanayi Odası veya Meslek Odasına  kayıtlı olduğunu gösterir belge aslı veya idarece onaylanmış sureti.(İlk defa ihaleye katılacak gerçek kişilerin, ihale uhdesinde kalması halinde sözleşme yapıldıktan sonra 15 gün içerisinde gerekli oda kaydını yaptırıp, idareye teslim etmesi gerekmektedir.)
b)Tüzel kişi olması halinde: Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinde veya benzeri bir makamdan alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge  aslı veya idarece onaylanmış sureti ile Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya idarece onaylanmış sureti.
5-) Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi vermesi. İhale üzerinde kaldığı taktirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verir. Ayrıca grubun bütün ortakları kiralayan idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.
a) Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri (1, 4.a, 4.b, 5, 6, 7, 8, 9, 10 )’daki esaslara göre temin edecekleri belge asılları.
6-) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri aslı veya idarece onaylanmış sureti.
a-) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi aslı veya idarece onaylanmış sureti.
b-) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri aslı veya idarece onaylanmış sureti.
7-) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekliye ait imza beyannamesi ya da imza sirküsü ile istekli adına katılan kişinin katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ve noter tasdikli imza sirküsü aslı veya idarece onaylanmış suretleri.
8-) Bağlı bulundukları Vergi Dairesinden kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair alınmış belge aslı veya idarece onaylanmış sureti. (2018 yılına ait olacak)  
9-) Bağlı bulundukları SGK’dan kesinleşmiş SGK pirim borcu olmadığına dair alınmış belge aslı veya idarece onaylanmış sureti. (2018 yılına ait olacak)  
10-)Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine Kira Borcu olmadığına dair belge aslı.
11-)Bilet Satış Ofisi olarak kiralanacak dükkanların ihalesine katılacaklar için Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü’nden alınmış olan noter onaylı F türü Yetki Belgesi aslı veya idarece onaylanmış sureti. İlan olunur.