Camilerde bayram temizliği

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesinde ilçelerdeki tüm camilerde detaylı bahçe ve çevre temizlikleri yapılıyor. Camileri vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadet yapabilecekleri hale getirme

GÜNDEM 13.06.2018 17:09:00 0
Camilerde bayram temizliği

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm mahallelerde bulunan camilerde periyodik aralıklarla temizlik çalışmaları yapılıyor.

 

DETAYLI TEMİZLİK YAPILIYOR

 

Uzun süredir ilçe genelindeki camilerin halılarını, içini ve çevresini periyodik aralıklarla temizlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde de tüm camilerimizde detaylı bahçe ve çevre temizliği yapıyoruz” dedi.

 

BAHÇELERİ DE YIKANIYOR

 

Camileri vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadet yapabilecekleri hale getirmeye çalıştıklarını kaydeden Akay “Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimiz de dahil olmak üzere ilçemiz genelindeki tüm camilerde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Camilerimizi ibadete daha yakışır bir hale getirmeye gayret ediyoruz. Yıkama araçlarımızla camilerimizin bahçe ve çevrelerini yıkıyoruz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ