Artık top büyükşehirde

Bağlık Mahallesi'nin iki yakasını birbirine bağlayacak olan yaklaşık 15 milyon TL'lik proje tutarı olan Bağlık Viyadüğü Projesi için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nden

GÜNDEM 12.06.2018 16:45:00 0
Artık top büyükşehirde

Konuyla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Karayolları’ndan onay yazısının geldiğini, sürecin Karayollarından çıktığı kaydederek “Top Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde. Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulama projesi çalışmaları başladı. Yaklaşık 30-40 gün içinde tamamlanması beklenen uygulama projesi çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkılacak” dedi.

 

 

UYGUN BULUNDU

 

 

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilen yazıda “İlgili yazı ile proje çalışmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Tekirdağ ili genelinde muhtelif yol kavşak projelerinin hazırlanması işi kapsamında hazırlanan Çerkezköy Bağlık Üstgeçit köprüsü öneri projesi onay için kurumumuza sunulmaktadır. Söz konusu işe ait ‘Bağlık Üstgeçit Köprüsü Genel Yerleşim Planı’ incelenmiş ve gabari açısından uygun bulunmuştur” denildi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU