İkinci klimalı durak hizmete girdi

Süleymanpaşa Belediyesi, ilki Cumhuriyet Meydanı'nda hizmet vermeye başlayan klimalı durağın ikincisini okullar bölgesinde hizmete sundu.

GÜNDEM 10.06.2018 14:35:00 0
İkinci klimalı durak hizmete girdi

Konuyla ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Bu çalışmayı Trakya’da yapan ilk belediyeyiz. 6 aydır hizmet veren ilk klimalı durağımıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi ve ikincisini öğrencilerimiz için okullar bölgesine yerleştirdik. Şimdi sırada Cengiz Topel Meydanı ve Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi önü var. Süleymanpaşa Belediyesi birçok çalışma ile ilk olmuştur, örnek olmuştur. Bu çalışmamız ile toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımız yazın sıcaklarında da kışın soğuklarında da otobüs beklerken rahat edecek. Onların rahat etmesi bizler için çok önemli. Şehrimize, milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“YAZIN SOĞUKTA KIŞIN SICAKTA”

 

Yetkililer “Cumhuriyet Meydanının ardından Okullar Bölgesi’nde de hizmete giren klimalı durakların etrafı tamamen camdan oluşurken içeriğinde oturma alanı, ayakta/engelli bekleme alanı, klima ve bilgilendirme panosu bulunuyor. Klimalı durak ayrıca engelli vatandaşların kullanımına uygunluğuna göre tasarlanmasıyla dikkat çekiyor” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA