İlk Karneler verildi

Mart ayında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, tarafından açılışı yapılan Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde miniklere ilk karneleri veri

GÜNDEM 10.06.2018 14:28:00 0
İlk Karneler verildi

2017-2018 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından tatil heyecanı başladı. Türkiye genelinde okul öncesi, ilk ve orta öğretim öğrencileri karne heyecanı yaşarken, bu heyecana, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri de ortak oldu.

 

 

ANNE VE BABALARA HEDİYE

 

 

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen etkinlikte kreşin minik öğrencilerine ilk karneleri verildi. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl, okul öğretmenleri ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, karne  almanın heyecanını yaşadı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları hediyeleri de günün sonunda anne ve babalarına verdiler.

 

 

GURURUNU YAŞIYOR

 

 

Yetkililer “Minik öğrencilerin en iyi eğitimi almaları yanında, güvenlik ve konforları açısından da bütün detaylar düşünülerek inşa edilen Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerek fiziksel imkanları ve gerekse profesyonel kadrosu ve eğitim metotları ile en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşıyor” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ