İlk 500´e giren firmaları kutladı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan 2017 yılı değerlendirmesi sonucunda "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesine giren Çorlu Ticaret ve Sana

GÜNDEM 6.06.2018 13:33:00 0
İlk 500´e giren firmaları kutladı

Yarattıkları katma değer ülkemizin gelişmesine ve istihdamına katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara minnet duyduklarını ifade eden Başkan Sarıkurt, “İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ve 2017 yılı verileriyle oluşturulan ‘Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesine giren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmalarımızı kentimize sağladıkları katkı için teşekkür eder, her bir kuruluşumuzun değerli idarecileri ve çalışanlarını ayrı ayrı tebrik ederim. Sizler ortaya koyduğunuz sermaye ve yapmış olduğunuz yatırımlarla Çorlumuzun ve bölgemizin kalkınmasında önemli görevler üstlenmiş durumdasınız. Ülkemizin gelişmesinde ortaya koyduğunuz katkı için tekrar teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

 

16 FİRMA İLK 500’DE

 

“Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasına giren Çorlu TSO üyesi firmalar şunlar: Vestel Elektronik San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Unilever San. ve Tic. T.A.Ş. Çorlu Şubesi, Coca-Cola İçecek A.Ş. Çorlu Şubesi, SÜTAŞ Süt Ürünleri A.Ş. Çorlu Şubesi, Modern Karton San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Kaptan Demir Çelik Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Çorlu Şubesi, Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Çorlu Şubesi, Indorama Ventures Çorlu Pet Sanayi A.Ş. Merkez, Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Pro Yem San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. Çorlu Şubesi, Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Olmuksan International Paper Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Şık Makas Giyim San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Sistem Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Termo Teknik Tic. ve San. A.Ş. Çorlu Şubesi, Eroğlu Giyim San. Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Tayeks Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş. Çorlu Şubesi, Işıl Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. Çorlu Şubesi, Frimpeks Kimya ve Etiket San. Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Ulusoy Un San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Detay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi, Öztiryakiler Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ