Çocuk parkında pitbull saldırısı

Kapaklı'da parkta kardeşi ve arkadaşlarıyla birlikte oynayan 12 yaşındaki İdil Büyükbüce, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin saldırısından güçlükle kurtarı

GÜNDEM 5.06.2018 18:03:00 0
Çocuk parkında pitbull saldırısı

Yüzünün sağ kısmında derin ısırık izi bulunan 12 yaşındaki kızın yüzüne 52 dikiş atıldı. Duruma tepki gösteren baba Bilal Büyükbüce, “Kendini bilmez densiz birinin beslediği pitbull cinsi köpek kızıma çocuk parkında 15 çocuğun olduğu yerde vahşice saldırarak öldürmeye çalışmış. Allah’ım kızımı bize bağışladığı için şükürler olsun” dedi. Pitbull gibi tehlike arz eden hayvanları üretmenin sahiplenmenin beslemenin yasak olduğunu belirten Bilal Büyükbüce, Çevrenizde besleyen birini gördüğünüzde şikayet etmelisiniz. Bugün benim kızımın başına gelen başka çocuğun başına gelmesin” dedi.

 

 

KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

 

 

Yaşadığı korku dolu anları anlatan 12 yaşındaki İdil Büyükbüce de, “Olay günü parkta kardeşim ile birlikte oynarken parka giren köpeğin çocuklara saldırmaya başladı.  Çocuklar kaçışmaya başladı o sırada köpek üzerime atladı ve ısırmaya başladı. Çığlıklarımı duyan bir benzinlik çalışanı gelerek beni kurtardı” dedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ