Kapaklıspor Oğuz Hamitoğlu ile anlaştı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor Oğuz Hamitoğlu ile anlaşma sağladı. İstanbul Kartal Belediyespror'da futbola başlayan daha sonra birçok takımda top koşturduktan sonra Amatör Milli tak?

GÜNDEM 1.06.2018 15:40:00 0
Kapaklıspor Oğuz Hamitoğlu ile anlaştı

Playoff maçında Çorlu 1947’ye mağlup olarak Bölgesel Amatör Lige yükselme şansını yitiren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor , Teknik Direktör Faruk Kuzu ile anlaşmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Kapaklıspor, İstanbul Kartal Belediyespror’da futbola başlayan daha sonra bir çok takımda top koşturduktan sonra Amatör Milli takım forması giyen başarılı kanat oyuncusu Oğuz Hamitoğlu ile anlaştı.

 

2007’DE TOP KOŞTURMAYA BAŞLADI

 

Hamitoğlu, 2018-2019 sezonunda Kapaklıspor forması giyecek. 1997 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelen Oğuz Hamitoğlu 2007 yılında İstanbul Kartal Belediyespor’da top koşturmaya başladı. İki sezonluk İstanbul Kartal Belediyespor kariyerinin ardından Yıldırım Bosnaspor’a transfer olan Hamitoğlu dokuz yıl bu takımda oynadı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezonda Beşyüzevlerspor’da mücadele etti. Kapaklıspor yönetimi “Bu sezon hedef mutlak Bölgesel Amatör Lig. Transferlerimizde bu yönde devam edecek. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ