Camcı: Adaylarımızın hepsini çıkaracak güce sahibiz

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 7. Sıra Milletvekili Adayı Gülfer Ümit dün saat 14:00'da partisinin Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Listede sıralanmanın fark etmediğini söyleyen Ümit

GÜNDEM 31.05.2018 22:46:00 0
Camcı: Adaylarımızın hepsini çıkaracak güce sahibiz

Gülfer Ümit, Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve partililer tarafından karşılandı.

 

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

 

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Engin Camcı seçim sürecinin başladığını ifade ederek “Milletvekili adaylarımız bizimle beraber çalışacaklar. İlk olarak Candan Yüceer, dün de Emre Köprülü partimizi ziyaret etti. Bugün de Gülfer Ümit’i ağırlıyoruz. Biz aday belirleme sürecimizi tamamladık. Tekirdağ’da adaylarımızın hepsini çıkaracak güce sahibiz. Bu şekilde çalışacağız. Çerkezköy’de de, Tekirdağ’da da başarılı olacağımıza inanıyorum. Milletvekili Adayımız Muharrem İnce’nin de bize katkısı olacağına inanıyorum” dedi. 

 

BENİM İÇİN ONUR VE GURUR VERİCİ

 

Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Gülfer Ümit de partililere kendisini tanıttı. 25 yıldır CHP üyesi olduğunu ve Çorlu’da bir dönem meclis üyeliği de yaptığını söyleyen Ümit “2007 yılında da milletvekilliği aday adaylığım söz konusu oldu ama sıralamaya girmedim” dedi. Hiçbir insanın ötekileştirilmemesi gerektiğini kaydeden Ümit, “Bu ortamdan kurtulmak için daha güçlü bir şekilde bir arada durmamız gerekiyor. Birinci sıra ya da yedinci sıra fark etmiyor. Listede yer almak benim için onur ve gurur verici. Olabildiğince fazla milletvekili çıkarmak için çalışacağız” dedi.

 

MUHTARLARI ZİYARET ETTİLER

 

İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Milletvekili Adayı Gülfer Ümit, İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve partililer Çerkezköy’deki muhtarları ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtarlara hitabem yazdığı mektubu muhtarlara ilettiler.

 

CHP’NİN MUHTARLAR POLİTİKASI

 

Zarfta Kılıçdaroğlu’nun mektubunun yanı sıra CHP’nin muhtarlar politikası da anlatıldı. Muhtarlar politikası kapsamında tek bir muhtarlık kanunu olacağı, muhtarlık seçimleri için birleşik oy pusulası esası getirileceği, bağımsız bir muhtarlık evi olacağı, muhtarlıklara yardımcı büro personeli tahsis edileceği, kaldırılan köy tüzel kişiliklerinin yeniden oluşturulacağı, her muhtarlığın ayrı bir bütçesinin olacağı, sosyal yardımların muhtarlıklar aracılığıyla dağıtılacağı, muhtarın belediye ile birlikte sosyal proje geliştireceği, belediye meclislerinde mahallelerle ilgili kararlar alınırken muhtarların da toplantılara katılarak söz sahibi olacağı, Türkiye Muhtarlar Birliği’nin kurulacağı ifade edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU