Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarını Çerkezköy'de tanıtacak

4 Haziran Pazartesi günü Çerkezköy'e gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenleyeceği mitingde partisinin Tekirdağ Milletvekili Adaylarını da tanıtacak. CHP Çe

GÜNDEM 30.05.2018 13:31:00 0
Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarını Çerkezköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Genel Başkanı Kemal   Kılıçdaroğlu’nun pazartesi günü gerçekleştireceği Çerkezköy programı  hakkında bilgi verdi.

 

MİTİNGE DAVET ETTİ

 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Haziran Pazartesi günü saat 17.30’da Çerkezköy’e geleceğini belirten Engin camcı “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu Pazartesi günü kapalı otopark üzerinde yapacağı mitingde Tekirdağ Milletvekili adaylarını da halkımıza tanıtacak” diyerek mitinge tüm Çerkezköylüleri davet etti.

 

396 SANDIKTA OY KULLANILACAK

 

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten Camcı “Baksın seçim olmasına rağmen biz kendimizi her an seçim yapılacakmış gibi hazır tuttuk. Belirlediğimiz sandık görevlileri isim listesini de bu gün İlçe Seçim Kuruluna verdik. İlçemizde bu seçimde bir gezici sandık  ve 295 sandık olmak üzere toplamda 296 sandıkta vatandaşlarımız oy kullanacak. Bir baskın seçim önümüze geldi. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce olması önemli oldu” dedi.

 

“OY ORANIMIZ ARTMAYA DEVAM EDİYOR”

 

İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla birlikte CHP’nin önceki seçime göre yüzde 25 olan oyunu bir anda yüzde 30’a çıkardığını ve oy oranının her geçen gün artmaya devam ettiğini belirten Camcı “Çünkü Muharrem İnce partili partisin herkesimin sevdiği ve saygı duyduğu bir liderimizdir” dedi.

 

“START VERECEĞİZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 24 Haziran seçimlerinde çok başarılı olacağını ifade eden Camcı “Bu seçimlerde parti olarak milletvekili aday adayları arasında adaylık için eğilim yoklaması yapmadık. Çünkü süre hem çok kısa ve vakitte yoktu. Önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de çalışmalarımızı en uç mahallelerimizde çalışmalarımızı ilçe teşkilatı olarak iki gün içinde start vereceğiz ve sahalara tam teşekküllü olarak çıkacağız” dedi.

 

“SEÇİM BEYANNAMESİNİ DE ANLATACAĞIZ”

 

Vatandaşlara partinin seçim beyannamesini anlatacaklarını kaydeden Camcı “CHP’nin bu 24 Haziran seçiminde çok başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü az öncede ifade ettiğim gibi herkesim vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye her gittiği yerde büyük bir ilgi gösteriyor. Üstelik bu güne kadar CHP’ye oy vermemiş insanlarımız bile Muharrem İnce diyor ve oy vereceklerini yürekten söylüyorlar” dedi. Bu seçimde tüm vatandaşlara sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulunan Camcı “CHP olarak hedefimiz seçime katılımın yüzde en az 85 ile 90 arasında olmasını sağlamak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU