Atıksu şebeke hattı çalışmaları başladı

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmaların birçok noktada hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel "Ergene,

GÜNDEM 29.05.2018 16:43:00 0
Atıksu şebeke hattı çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin 100 km’lik içme suyu hattı ve 120 km’lik alt yapı kanal hizmeti gibi büyük yatırımları yaptığını kaydeden Yüksel “Vakıflar, Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde yaşanan altyapı sorunları çözüme kavuşturulduktan sonra, mahallelerimizde üst yapı çalışmaları kapsamında 55.000 metre parke taşı, 15.000 metre asfalt yapımı, 10.000 metre yol bakım çalışmaları, 96,500 metre yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları yapıldı. İlçe genelinde toplamda 598.163,74 m2 parke taş kullanarak 68,5 km yeni yol yapıldı. Yaklaşık 81.000 ton asfalt ile toplamda 22,5 km asfalt yol yapıldı. Merkez ve kırsal ayırt etmeden yürüttüğümüz çalışmalar ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarıyoruz. Yol çalışmalarını bu yıl 2018 yılı sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz’’ dedi.

 

“DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Demirbaba mevkiinde atıksu şebeke hattı çalışmalarının başladığını belirterek “Vatandaş odaklı hizmetlerimiz her daim devam ediyor. Ergene’de yaşayan her vatandaş bizim vatandaşımız. Vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz. Demirbaba mahallemizdeki sorunu biz biliyor, çözüm yolları arıyorduk. Demirbaba mevkiinde yaşanan altyapı sorununu Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a iletmemle birlikte çalışmaların startı verildi. Cumhuriyet, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi başta olmak üzere her mahallemizde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi hayata geçiyoruz ve geçirmeye de devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ