İftar sofrası İstasyon'da kuruldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları kapsamında Fatih Mahallesi'nin ardından ikinci iftar programı İstasyon Mahallesi'nde düzenlendi. 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor

GÜNDEM 22.05.2018 13:21:00 0
İftar sofrası İstasyon

Belediye Başkan Vekili Enver Bayram,  Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşacağını ifade ederek “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu yıl ilk mahalle iftarımızda Pazar günü Fatih Mahallesi, bugün ise İstasyon Mahallesi sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık” dedi.

 

“BİR ARAYA GELMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Belediye Başkan Vekili Enver Bayram “Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ