Atatürk Koşusu yapıldı

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediye Başkanlığı ve Ergene Kent Konseyi işbirliği ile geleneksel hale getirilen Atatürk Koşusu bu yıl da yapıldı.

GÜNDEM 21.05.2018 17:09:00 0
Atatürk Koşusu yapıldı

Atatürk Koşusuna Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 5 km üzerinden 3 farklı kategoride değerlendirilerek çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen yarış Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in startı ile İğneler Mahallesi’nden başlayıp Pınarbaşı Mahallesi’nde son buldu.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Atatürk Koşusu, 19 Mayıs Günü’ne denk gelerek yapılmasından dolayı ayrı bir önem kazandı. Her yıl amacımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının önemiyle sporun önemine dikkat çekmektir. Organizasyonumuza teşrif ederek katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Yarış sonunda dereceye giren vatandaşlara Pınarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen tören programıyla madalyaları takdim edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ