"Spora destek olmaya devam edeceğiz"

Gazi Osman Paşa Mahalle Toplantısı'nda karşılaştığı 1911 Çerkezköy Doğan Spor Kulübü Başkanı Sabri Asbaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Belediye BaşkanÄ?

GÜNDEM 16.05.2018 19:31:00 0

Mahalle toplantılarını Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay toplantıda karşılaştığı 1911 Çerkezköy Doğan Spor Kulübü Başkanı Sabri Asbaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Mahalle Toplantılarının 10’uncusunu Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde düzenleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, toplantı sonrasında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında 1911 Çerkezköy Doğan Spor’un başkanı Sabri Asbaş’ı tebrik eden Akay yeni görevinde başarılar diledi.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın spora ve sporcuya her zaman destek verdiğini ifade eden Sabri Asbaş, “Yeni bir yola girdik. Kentimizin iki büyük spor kulübünü tek çatı altında birleştirdik ve adını da 1911 Çerkezköy Doğan Spor koyduk. Umarım bu birlik beraberlik, vatandaşlarımızın ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da destekleri ile şampiyonlukla taçlanır” derken, Çerkezköy Belediyesi olarak her daldaki spora ve sporculara destek olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay da belli sınırlar dahilinde kulüplere ve sporculara destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU