"Sarayın planını aziz milletimizin feraseti yerle bir etti"

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Enez Kaplan, Türkiye'nin 16 yıllık kötü gidişatına dur diyebilen ilk liderin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olduğunu ifade ederek "Sayın genel

GÜNDEM 9.05.2018 16:20:00 0

İYİ Parti Kurucular Kurulu’nda görev alan ve 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti’den 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan, Tekirdağ’da olduğu gibi 11 ilçede de vatandaşların partiye gösterdikleri teveccühten dolayı teşkilatları gezerek, teşkilatlar nezdinde vatandaşlara teşekkür etti.

 

“SARAYIN PLANI YERLE BİR OLDU”

 

Çerkezköy’e de gelen Kaplan, demokrasi yolunda atılan bu zorlu adımların, milletin inancı ve sağduyusu ile 24 Haziran seçimlerinde zaferle sonuçlanacağına inandıklarını belirtti. Türkiye’nin 16 yıllık kötü gidişatına dur diyebilen ilk liderin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olduğunun altını çizen Tekirdağ Milletvekili Adayı Enez Kaplan, “Sayın genel başkanımızın tespitleri ve teşhisleri ile sarayın planı yerle bir olmuştur. Sarayda kapalı kapılar ardında yapılan örtülü pazarlıkları sayın Akşener ve beraberindeki arkadaşlarının iradesi ile aziz milletimizin feraseti yerle bir etmiştir” dedi.

 

“100 BİN İMZA 3’E KATLANDI”

 

Kaplan “100 bin imza dayatmasına karşı Türk milletinin 6 saat gibi kısa bir sürede attığı tarihi tokatla nere uğradıklarını şaşıran Ak Troller imzaların şokunu yaşarken, 21 yıldır iktidara gelmesi için her türlü şartın oluşmasına rağmen, ülkücülerin iktidara gelmesinin önündeki en büyük engel olarak duran Devlet Bahçeli’nin akıl almaz Fetö’cü çıkışları Türk milleti tarafından iyi okunmuş olacak ki istenen 100 bin imza 3’e katlanarak ilçe ve il seçim kurulları nezdinde Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi” dedi.

 

TEKİRDAĞ HALKINA TEŞEKKÜR

 

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için düzenlenen imza kampanyasında, Tekirdağ halkının duyarlı davranarak, demokratik haklarını kullanıp imza vermelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaplan “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener hanımefendinin adaylığı için öncelikle işini gücünü bırakıp seçim kurullarına koşan, koşmayan tüm Tekirdağ’lı hemşerilerimize, il ve ilçe teşkilatlarımıza gençlik kollarımıza ve yoğun bir mesai süreci yaşayan seçim kurullarında görev yapan memur arkadaşlarıma genel merkezim, il ve ilçe başkanlıklarım adına yürekten teşekkür ederim. İmza sürecinde muhalefetin tüm korkutma tehditlerine rağmen 1’inci günün ilk 4 saatinde 100 bin imzaya ulaşmamız partimize olan güvenin tescili olmuştur. Bundan sonraki hedefimiz 24 Haziran seçimlerinde iktidar olmaktadır. Bu hedef için mücadele eden Tekirdağ halkına ve teşkilatlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

“İNSANLARI ZAN ALTINDA BIRAKTI”

 

Devlet Bahçeli’nin insanları zan altında bırakan Fetö’cü çıkışının bir zamanlar il başkanlığı yapmaktan gurur duyduğu Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki ülkücüleri de derinden üzdüğünü ifade eden Kaplan “Nerede ne yapması gerektiğini bilen Türk milleti 24 Haziran seçiminde de yapılması gerekeni yapacaktır. Kenan Evren’i ülkücüler çok iyi biliyor. İktidara nasıl gelip iktidardan nasıl gittiğini herkes biliyor. 24 Haziran’da tarihin tekerrür edeceğini düşünüyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU