Minik öğrencilerden anlamlı anma

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu öğrencileri, 3 Mayıs 1999 tarihinde Bingöl'de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen ve adı okula verilen olan

GÜNDEM 3.05.2018 16:48:00 0
Minik öğrencilerden anlamlı anma

Çerkezköy Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu öğrencileri, adı okula verilen şehit Piyade Er Mustafa Baykuş’u unutmadı.


KABRİ BAŞINDA ANDILAR
 

Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri, 3 Mayıs 1999’da Bingöl’ün Yayladere İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen olan Çerkezköylü Piyade Er Mustafa Baykuş, ölümünün 19’uncu yıldönümünde kabri başında andı. Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu öğrencileri, okul Müdürü Esat Aktaş, öğretmeleri ile birlikte dün saat 13.30’da Şehit Mustafa Baykuş’u Çerkezköy Şehitliği’ndeki kabrini ziyaret etti. Hacı Fahri Zümbül Camii müezzini ve okulun Din Kültürü öğretmeni Ümit Oruç’un okuduğu Yasin-i Şerif’in ardından öğretmenler ve öğrenciler Şehit Mustafa Baykuş için dua etti.


ŞEHİT AİLESİ DE KATILDI
 

Şehit Mustafa Baykuş’un kabri başında düzenlenen anma programında 4-D sınıfı öğrencileri Özlem Ocak ve Helin Demir şehitlerle ilgili şiirler okudu. Anma programına katılan şehidin annesi Kezban Baykuş ile babası Süleyman Baykuş da  minik öğrencilere teşekkür ederek, çeşitli ikramlarda bulundular.


Haber / Özge MERİÇ