Akşener için imza kampanyası

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Genel Başkan Meral Akşener için çalışmalara başladı. Partililer 5 Mayıs Cuma gününden itibaren imza

GÜNDEM 2.05.2018 11:49:00 0
Akşener için imza kampanyası

İYİ Parti'de teşkilatlar, hem en yüksek oyu almak hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek olan adayları için 100 bin imzaya ulaşmak için yoğun bir çalışma takvimi hazırladı.

 

 

HER SEÇMEN İMZA VERME HAKKINA SAHİP

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 5 Mayıs Cumartesi gününden itibaren, imza verilebileceğini belirten İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, parti üyesi olmayan seçmenlerin de imza vermesi için çalıştıklarını belirtti. Cumartesi gününden itibaren imza harekatının başlayacağını belirten Çetin, “Nüfus cüzdanlarımız ile birlikte Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’na gidip ‘Cumhurbaşkanı adayım Meral Akşener’ diyerek imza atacağız. Memurlar dahil, seçmen olan her vatandaşımız imza verme hakkına sahip” dedi.

 

 

ARAÇLAR KALDIRILACAK

 

Yusuf Çetin, 5-6-7-8 Mayıs tarihlerinde 10:00, 13:00 ve 14:00 saatlerinde Kapaklı İlçe Başkanlığı binasından İlçe Seçim Kurulu’na araçlar kaldırılacağını ifade etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU