Aday kervanına Sedat Karaduman da katıldı

24 Haziran'da yapılacak olan erken genel seçimde AK Parti'nin Tekirdağ'daki milletvekili aday adayları kervanı her geçen gün büyüyor. Dün itibari ile aday adaylığı için başvuranların say

GÜNDEM 1.05.2018 19:11:00 0
Aday kervanına Sedat Karaduman da katıldı

AK Parti’nin aday adayları arasında yer alan Sedat Karaduman, 27. dönem milletvekili seçimlerinde gelişen Türkiye’nin değişen vizyonuna renk katmak için aday olduğunu ifade ederek “Ben aslen Iğdır’lıyım. Türkiye mozaiği olan Tekirdağ Karaağaç’ta ekmeğini kazanan bir vatan evladı olarak tıpkı diğer aday adayları gibi ben de ülkeme ve milletime hizmet etmek sevdasıyla bu yola çıktım. Eğer partim sıralamada şahsıma yer verirse hem partimi, hem şahsımı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

“NE ANKARA’DA,  NE TEKİRDAĞ’DA DAYIM VAR”

“Benim ne Ankara’da, ne de Tekirdağ’da dayım var” diyen Karaduman, bu davaya inanmış bir fert olarak bu partiden aday adayı olduğunu ifade ederek “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyeti biz gençlere emanet ettiği ülkemizde maalesef siyaseti gençlere bırakmıyorlar. Siyaseten seçilenler bir dönem, iki dönem, üç dönem bu koltuklardan kalkmak bilmiyor. Oysaki genç nüfusuyla dünyanın diğer ülkelerine örnek bir ülkeyiz. Ama bu örnek siyasete pek yansımıyor. Ben de 27 yaşında bir genç olarak, ülkesine, bayrağına, vatanına sevdalı bir fert olarak bu hakkı kendimde görüyorum. Bu hak şahsıma verildiği taktirde Tekirdağ halkını en iyi şekilde temsil edeceğime de inanıyorum” dedi.

“HAYALLERİ OLAN BİR İNSANIM”

Siyasi partilerde maalesef ya parası olanların ya tepeden inenlerin yer bulduğunu kaydeden Karaduman “Ama AK Parti’de bunun böyle olduğuna inanmıyorum. Ben en alttaki bir birey olarak bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olmak için hayalleri olan bir insanım. Aday adaylığı süresinde samimiyetlerini bizden esirgemeyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

“ÖNEMLİ BİR KAZANIM”

24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni eden Karaduman “Büyükşehir oluşumuzla birlikte 7’ye çıkan milletvekili sayımız da sadece AK Parti’den bugün itibari ile 60’ı geçkin başvurunun olması hem partimiz adına hem de ülkemiz demokrasisi adına son derece önemli bir kazanımdır. Bu kazanımların kıymetini çok iyi bilinmelidir. Öyle inanıyorum ki son güne kadar sadece AK Parti’deki aday adayı sayısı 70’i geçecek. Diğer partilerde bu sayı nedir bilmiyorum. Ama AK Parti’deki milletvekili aday adaylığındaki bu sayısal artışın sandığa da oy artışı olarak yansıyacağına inanıyorum. Allah bu ülkenin birliğini, dirliğini ve beraberliğini bozmasın. 24 Haziran’da sandıktan kim çıkarsa çıksın kazananın Türkiye olacağına, kazananın Türk milleti olacağına inanıyorum” diyerek aday adaylığı sürecinde kendisini yalnız bırakmayan başta aile fertleri olmak üzere tüm çevresine teşekkür etti. Karaduman “Sıralama şahsıma verirsin ya da verilmesin partimin kazanması için var gücümle çalışacağım” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU