Beceren de aday adayı

24 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday adayları içerisinde sanayici Hakan Beceren de yer aldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan f

GÜNDEM 30.04.2018 20:05:00 0
Beceren de aday adayı

2004 yılında da Büyükyoncalı Belde Belediye Başkan adayı olarak MHP’den seçimlere giren ve uzun yıllar beldede Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayraktarlığını yapan Beceren, Gazeteci Şaban Kardeş’i ziyaret ederek adaylığını kamuoyuna duyurdu.  Hafta sonu oğluyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine adaylık başvurusunu yapan Beceren, “Ülkemiz zor bir süreçten geçerken bizler de ülkücü harekete inanmış, bu harekete gönül vermiş bireyler olarak duyarsız kalamazdık. ‘Mevzubahis vatansa gerisinin teferruat olduğu bir süreçte liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin buyurduğu gibi ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ felsefesini benimsemiş bir vatan evladı olarak millete hizmet yolunda bu kutlu hizmete Milliyetçi Hareket Partisi saflarından ben de talip oldum” dedi.

 

 

“ÜLKÜCÜ İRADENİN SESİ HER ZAMANKİNDEN FAZLA ÇIKACAK”

 

Milliyetçi Hareket Partisi gibi misyon sahibi bir partiden aday adayı olmanın bile başlı başına bir şeref olduğunu kaydeden Beceren “Ben bu partide belde belediye başkanlığına aday olduğum gün de bu şerefi yaşamıştım, bugün de yaşıyorum. Partide adaylık sürecinde şahsıma hangi sıra reva görülürse görülsün birinci sıra adayıymış gibi çalışarak partimin 1 oy fazla alması için mücadele edeceğim. Şahsımı tanıyan herkes bilir ki dünya görüşüm kadar siyasi görüşüm de açık ve nettir. Bizler üç hilal sevdasına vurulduğumuz gün, kimsenin gözü de gönlü de bu güzel bayrağı görmüyordu. Ancak gelinen noktada herkesin gönlünde de aklında da Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilali yatmaktadır. İşte bu inanç ve düşünceyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tekirdağ milletvekilliğine aday adaylığını koyuyorum. İnanıyorum ki ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da halkımızın partimize olan teveccühü oya dönüşerek TBMM’de ülkücü iradenin sesi her zamankinden daha gür çıkacaktır” dedi.

 

 

“ÜLKÜCÜ HAREKET BU SINAVDAN BAŞARIYLA ÇIKACAKTIR”

 

Türk milletinin bu zor sınavı sağduyusuyla vereceğini, bu tarihi süreçte ülkücü hareketin bir kez daha zorlu bir sınavdan başarıyla çıkacağını söyleyen Beceren “Ben partimizden aday adayı olma cesaretini gösteren tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Onların benim kadar, benim de onlar kadar söz hakkımızın olduğunu biliyorum. Takdirin ülkücü irade nezdinde Dr. Devlet Bahçeli’de olduğu bilinciyle 24 Haziran’da 6+1 ile yani ilk kez 7 milletvekiliyle Tekirdağ’ın temsil edileceği TBMM’de yapılacak erken seçimlerin ülkemize milletimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ