156 personel ve 52 ekiple eş zamanlı denetim

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik denetim uygulaması yapıldı. 156 personel ve 52 ekiple yapılan denetimlerde 165 okul çevresinin kontrol edildiği i

GÜNDEM 27.04.2018 15:25:00 0
156 personel ve 52 ekiple eş zamanlı denetim

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyon ve denetimler kapsamında Tekirdağ genelinde asayiş suçlarından aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon ve “Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” yapıldı.

 

165 OKUL ÇEVRESİ KONTROL EDİLDİ

 

Aranan şahıslara yönelik adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden 61 ayrı adreste yapılan operasyonel çalışmalar neticesinde çeşitli suçlardan aranan 17 şahsın yakalanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildiği belirtilirken, çocukların ve gençlerin etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması ve güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması adına Tekirdağ genelinde eş zamanlı olarak 156 personel ve 52 ekiple yapılan denetimlerde 165 okul çevresinin kontrol edildiği ifade edildi.

 

DENETİM VE UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

 

242 işletmenin denetlendiği, 3 iş yeri hakkında idari işlem yapıldığı belirtilirken, 1032 şahsın GBT sorgulamasının yapıldığı, 82 aracın denetime tabi tutulduğu, 3 okul servisi ve 2 araca trafik yönünden işlem yapıldığı ifade edildi. Yetkililer “Vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması adına yapılan denetim ve uygulamalar aralıksız devam edecek” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ