Spor engel tanımıyor

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, birçok branşta ulusal başarılara imza atarken, özel  sporcuları ile de madalyaları toplamaya devam ediyor. Atletizm 1. Bölge Şampiyonası'nda özel spo

GÜNDEM 26.04.2018 18:28:00 0
Spor engel tanımıyor

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (SBGSK), çeşitli branşlarda ulusal müsabakalarda yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Atletizm, Judo, Yüzme gibi birçok dalda madalyaları Tekirdağ’a getiren SBGSK, engelli sporcuları ile de önemli başarılar elde etti.

 

 

TEKİRDAĞ’A 2 MADALYA GETİRDİLER

 

Antalya’da bu yıl ilki düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası’nda mücadele eden özel sporcular, Marmara, Ege, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nin yarıştığı turnuvada Tekirdağ’a iki madalya daha getirerek büyük bir başarıya imza attı.

 

 

TEKİRDAĞ’IN GURURU OLDULAR

 

SBGSK adına yarışan Barış Bakırcı ve Yasin Aksu, 81 ilden 136 spor kulübünün mücadele ettiği şampiyonada Tekirdağ’ı temsil ederken, Barış Bakırcı 100 metrede üçüncülük ve bronz madalya, 400 metrede ise birincilik ve altın madalya elde ederek iki önemli derece yaptı. Antrenör Halil Sunar’ın yarışlara hazırladığı sporcular elde ettikleri derecelerle Tekirdağ’ı gururlandırdı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ