Kapaklıspor Playout maçına çıktı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor,   Bölgesel Amatör Lig 12 grubu 31 puanla 8'inci sırada tamamlayan Çorluspor 1947 ile Playout maçında mücadele etti. KarşılaşmayÄ

SPOR 23.04.2018 19:27:00 0
Kapaklıspor Playout maçına çıktı

Pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya çalışan Kapaklıspor geliştirdiği atakları gole çeviremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

 

 

İLK YARIDAN GOL ÇIKMADI

 

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çorluspor 1947 rakibi karşısında ataklarını hızlandırdı. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Metin, Çorluspor 1947’i 1-0 öne geçirdi. Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.

 

 

 

İSTEDİĞİ GOLÜ BULAMADI

 

 

 

Karşılaşmanın 81’inci dakikasında Çorluspor 1947’den Yusuf kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Beraberlik için rakip kaleye yüklenen Kapaklıspor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Hakem oynanmamış olarak altı dakika uzatma verdi. Uzatmalarda rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor istediği golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

 

ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

 

 

 

Maçın ardından Kapaklıspor oyuncuları yıkılırken, tek golle Bölgesel Amatör Lig’de kalan Çorluspor 1947 oyuncuları ise mutluluğunu kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. Maçın ardından Kapaklıspor oyuncuları ve teknik heyeti yanlış kararlar veren maçın hakemine ateş püskürdü. Kapaklıspor ise 2018-2019 sezonunda şampiyon olarak çıktığı grupta yeniden mücadele edecek.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU