500 adet Japon Balığını çocuklara hediye etti

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Amazon Pet Shop'un sahibi Ali Danyeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel 500 adet japon balığı, fanusu ile birlikte Çerkezköylü çocuklara hediye

GÜNDEM 23.04.2018 17:47:00 0
500 adet Japon Balığını çocuklara hediye etti

Saat 13.00’da başlayan ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören etkinlik saat 17.00'a kadar devam etti. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Ali Danyeli ile eşi Elif Danyeli'nin yaptığı Amazon Pet Shop'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel etkinlik düzenlendi.

 

ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Çocuklar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na  özel çocukları mutlu etmek ve çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediğini dile getiren Ali Danyeli, “Bu anlamlı günde çocuklarımızı mutlu etmek, onlara hayvan sevgisini aşılamak istedik. 500 adet Japon Balığımızı fanusları ile birlikte çocuklarımızla buluşturduk. Türkiye'de hiç görülmemiş bir şey yapmak istedik. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Çocuklarımızı mutlu etmek bizi de mutlu ediyor” dedi.

 

“AYNI SEVGİYİ ÇOCUKLARIN DA TATMASINI İSTEDİM”

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan onaylı en büyük balık üretme tesislerinden birine sahip olduğunu dile getiren Danyeli, "Küçüklüğümde sadece bir balığım vardı. Onu çok seviyordum. Aynı sevgiyi çocukların da tatmasını istedim. Şimdi buralara kadar geldik" dedi.

Haber / Özge MERİÇ