MHP'den yeni yönetime ziyaret

Milliyetçi Hareket PartisiTekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yö

GÜNDEM 22.04.2018 16:15:00 0
MHP

Koray Önsel ve beraberindeki partilileri Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Ersoy ve Haluk Perçin Bayındır, Meclis Başkan Yardımcıları Umut Güngör ve Faysal Çakmak ile Meclis Üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan İzzet Volkan; “Yeni devraldığımız bir süreçteyiz. Bu süre zarfında üyelerimiz adına yapılması gereken çok iş olduğunu gördük ve bunun neticesinde çalışmalarımıza başladık. Seçim dönemi tüm siyasi partilere hayırlı olsun. Bizler Siyasi Partiler, Belediyeler, STK’lar ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla ortak hareket ederek Çorlu ve bölgemiz için çalışacağız” dedi.

 

 

“FAYDALI PROJELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

 

Meclis Başkanı Erdim Noyan da “Yola çıkarken hep birlikte güçlü olacağımız ifade ettik. Devraldığımız bayrağı taşırken elimizden ne geliyorsa yapacağız. Üyelerimizden aldığımız güçle bu gururlu ve onurlu görevi icra edeceğiz” dedi. MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan ise Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile daima ortak hareket ederek bölge halkına faydalı projelere imza atmak istediklerini dile getirdi.

 

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Ziyarette MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel de konuştu. Yeni yönetim ve meclise hayırlı olsun dileğinde bulunan Önsel “Genç arkadaşlarımızın böyle görevlerde olmaları bizleri mutlu ediyor. Bizler sadece seçim dönemi değil, her zaman sizlerin yanındayız. Tekirdağ ve Bölgemizin kalkınması adına olarak ortak hareket ederek, var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ