Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden Trakya'da bir ilk

Son aylarda Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaşanan kuyrukların ardından hastanedeki yoğunluğu azaltmak için düğmeye basan siyasilerin girişimleri sonucu Sağlık Bakanlığı tarafından Çerkezkö

GÜNDEM 20.04.2018 20:37:00 0
Çerkezköy Devlet Hastanesi

Son aylarda Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yaşanan kuyrukların ardından hastanedeki yoğunluğu azaltmak için düğmeye basan siyasilerin girişimleri sonucu Sağlık Bakanlığı tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne 5 yeni doktor atandı.

 

 

70 DOKTOR GÖREV YAPIYOR

 

Son atanan doktorlarla birlikte son 2 ay içerisinde Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne atanan doktor sayısı 21’i bulurken Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 70 doktor artan yoğunluğa cevap vermek için çalışıyor. Ocak ayında Yard. Doç. Dr. Fergan Genç’in Kırklareli Devlet Hastanesi’nden Çerkezköy Devlet Hastanesi başhekimliğine atanmasıyla birlikte, önceden haftada bir gün Salı günleri yapılan heyet uygulamasının bundan böyle Salı ve Perşembe günleri mesai saatleri içerisinde yapılacağı kaydedilirken, hastanedeki yoğunluğu azaltmak için önümüzdeki günlerde gece Çocuk Polikliniği’nin açılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

 

 

STATÜSÜ YÜKSELDİ

 

B grubu statüsünde bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesi, A2 grubuna yükseldi. Çerkezköy Devlet Hastanesi yan dal branşlarında da hizmet verecek. Trakya’da A2 grubuna yükselen ilk hastane olan Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde Endokrinoloji, Hematoloji,  Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji branşlarında da vatandaşlara hizmet verilecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ