Geliri lösemili çocuklar için kullanılacak

Çerkezköy Atatürk İlkokulu 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kermesten elde edilen gelir lösemili çocuklar yararına kullanılacak. Hayata tutunmak

GÜNDEM 19.04.2018 20:33:00 0
Geliri lösemili çocuklar için kullanılacak

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Atatürk İlkokulu 3’üncü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi.

 

 

 

LÖSEV’İN HESABINA AKTARILACAK

 

 

Atatürk İlkokulu 3.sınıfı öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin düzenlediği kermesten elde edilen gelirin lösemili çocuklar yararına kullanılmak üzere LÖSEV’in hesabına bağışlanacağı belirtildi. Dün açılan kermeste öğrenciler ve veliler hazırladıkları yiyecekleri ve el emeği göz nuru eşyaları satışa sundu.

 

 

 

LÖSEMİYE DİKKAT ÇEKTİLER

 

 

Kermesle ilgili bilgi veren 3.sınıf öğretmenleri Yasemin Sakallı, Selma Türk, Gülseren Göl, Zülbiye Bakanoğulları, Nurten Demirtaş, Fatma Kazel ve Mustafa Savaş, hayata tutunmak için küçük bir umut ışığı arayan lösemili çocuklara bir nebze umut olabilmek adına bu etkinliğe destek olmak istediklerini ifade etti. Lösemiye dikkat çekmek, bu hastalık ile mücadele eden çocuklara maddi ve manevi açıdan destek olmak amacıyla bu kermesin düzenlendiğini söyleyen öğretmenler “Bizler bütün çocuklarımızın her zaman yüzlerinin gülmesini, mutlu ve sağlıklı olmasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

“KATKIMIZ OLDUYSA NE MUTLU BİZE”

 

 

Bu anlamlı organizasyondan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden öğrenciler de “Lösemili kardeşlerimiz için biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize. Annelerimiz evlerinde yaptıkları yiyecek, gıda ve el işlerini okulun bahçesinde kurarak satışa çıkardık” derken kendilerine destek olan öğretmenlerine ve velilerine de teşekkür etti.

 

 

Haber / Özge MERİÇ