Ağır tonajlı araçlara ceza yağdı

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, Altınova Mahallesi'nde şehir içinde park etmiş ağır tonajlı araçlara cezai işlem uygulandı.

GÜNDEM 19.04.2018 20:25:00 0
Ağır tonajlı araçlara ceza yağdı

Altınova Mahallesi’nde yapılan kontrollerde usulsüz bir şekilde şehir içinde park etmiş olan 30 ağır tonajlı araca idari işlem yapıldı. Belediye Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği’nin 122. Maddesine göre gerçekleştirilen uygulamalarda Altınova Mahallesi’nde 30 araca araç başına 259 TL’lik cezai işlem uygulandığı belirtildi.

 

 

“DEVAM EDİYOR”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü Belediye Emir Ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği’nin 122. Maddesine göre belediye yetki ve sorumluluğunda bulunan cadde ve sokaklar ile park gibi kamu alanlarına kamyon, TIR, Beko Loader, ekskavatör, greyder gibi iş makinelerinin park edilmesi ve bu yollarda paletli iş makinelerinin seyretmesinin yasak olduğunu belirten yetkililer “Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından denetimler sürekli ve eş zamanlı olarak birçok mahallede devam ediyor. Ağır tonajlı araç sahipleri, herhangi bir idari işlemle karşı karşıya kalmamaları için daha dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi.

 

Haber / ŞABAN KARDEŞ