5 sporcu disiplin kuruluna sevk edildi

2017-2018 Futbol Sezonu Tekirdağ 2.Amatör Küme Tertip  Komite Kararları açıklandı. 2'nci Amatör Küme'de 15 Nisan'da oynana müsabakaların sonuçları tescil edildi.

GÜNDEM 19.04.2018 20:01:00 0
5 sporcu disiplin kuruluna sevk edildi

 

 

15 Nisan’da Muratlı Sahası’nda oynanan Muratlı Halk Eğitimispor / Şalgamlı Gençlikspor müsabakasında oyundan ihraç olan Muratlı Halk Eğitimispor Kulübü’nden Murat Ezmeci, Ulaş Sahası’nda oynanan Demirkaya Yenicespor / Çorlu Rumelispor müsabakasında oyundan ihraç olan Çorlu Rumelispor Kulübü’nden Aydın Baysal ile Serkan Gökçe, Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda oynanan Çorlu Korespor / Yıldız Gençlikspor müsabakasında oyundan ihraç olan Çorlu Korespor Kulübü’nden Hakan Ergör ve Sabri Günay İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

 

 

HÜKMEN GALİBİYETİNE KARAR VERİLDİ

 

Çorlu Korespor / Yıldız Gençlik spor müsabakasında, Çorlu Korespor Kulübünün 18 kişilik müsabaka isim listesine 7 tane yaşı büyük oyuncu yazdığı tespit edilirken, Yıldız Gençlikspor’un Çorlu Korespor karşısında hükmen 6-0 galibiyetine karar verildi. 15 Nisan’da 13 Kasım Sahası’nda oynanması gereken ve Tekirdağ İdman Yurdu spor Kulübünün esame listesini imzalayacak yöneticisinin olmaması sebebiyle tatil edilen Tekirdağ İdman Yurduspor / Karacakılavuzspor müsabakasıyla ilgili de Karacakılavuzspor Kulübü’nün 3-0 Hükmen galibiyetine karar verildi.

 

 

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

 

15 Nisan’da oynanması gereken ve Ergene Gençlerbirliği Spor Kulübünün esame listesini imzalayacak yöneticisinin olmaması sebebiyle tatil edilen Kazanderespor / Ergene Gençlerbirliği Spor karşılaşması ile ilgili de Kazanderespor Kulübü’nün 3-0 hükmen galibiyetine karar verildi. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan Kızılpınar Uzay Spor / Kapaklı Kartal Spor müsabakasında90’ıncı dakika oyundan ihraç olan Kızılpınar Uzay Spor oyuncusu Haluk Kuşak da il disiplin kuruluna sevk edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ