Uzunköprü baraj maçına çıktı

Edirne'nin Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Uzunköprüspor statü gereği baraj maçında karşılaştığı Süper Amatör Şampiyonu Tuncaspor'u 4-0 yenerek BAL'da yeniden mücadele etme hakkı kazandı.. S

SPOR 16.04.2018 11:04:00 0
Uzunköprü baraj maçına çıktı

Tuncaspor karşılaşmada Mert İkizmiş, Ünal Öztürk, Merthan Kovancıoğlu, Tolga Tufan, Selahattin Seçgin, Harun Erden, Lokman Olcay, Murat Yeşilnaz, Serkan Yılmaz, İbrahim Çevik, Onur Istık kadrosu ile mücadele ederken, Uzunköprüspor ise Ahmet Pekgöz, Oğuzhan Korkmaz, Okan Yıldırım, Emrah Kaya, Yunus Emre Kabak, James Chuduwara Ugwuoke, Burak Abdy, Serhat Görmen, Ender Marangoz, Uğurcan Köse kadrosu ile mücadele etti.

 

 

İLK YARI 2 GOL

 

Maça hızlı başlayan Uzunköprüspor oldu. Maçta ilk gol 28'nci dakikada Uzunköprüspor'da Uğurcan Köse'den geldi. İlk devrenin uzatma dakikalarında Serhat Görmen ile bir gol daha bulan Uzunköprüspor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Uzunköprüspor ikinci devreye de etkili başladı. Sonradan oyuna dahil olan Atakan Serin, 81’inci dakikada takımının 3’üncü golünü attı. Maçın sonucunu belirleyen gol ise Emircan Tuna’dan geldi. Karşılaşma Uzunköprüspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ